Memory stick-uri USB si alte accesorii USB personalizate
Home Servicii Portofoliu Cataloage Contact

Tipar Offset si Digital

flyere

Concept, grafica si tipar - Flyere

Concept, grafica si tipar pentru flyere (incorect spus flaiere) - fluturasi publicitari. Suportul pentru aceste materiale tiparite poate fi din hartie offset, hartii si cartoane dublu cretate, cartoane si hartii speciale, cu gramaje cuprinse intre 80 si 300 de grame. Pentru cantitati mici oferim tipar digital, iar pentru tirajele mari si tiraje foarte mari - tipar offset.

» flyere « vezi pagina


pliante

Concept, grafica si tipar - Pliante

Concept, grafica si tipar pentru pliante - fluturasi publicitari. Suportul pentru aceste materiale tiparite poate fi din hartie offset, hartii si cartoane dublu cretate, cartoane si hartii speciale, cu gramaje cuprinse intre 80 si 300 de grame. Pentru cantitati mici oferim tipar digital, iar pentru tirajele mari si tiraje foarte mari - tipar offset.

» pliante « vezi pagina


Carti de vizita

Concept, grafica si tipar - Carti de vizita

Oferim creatie grafica si tipar digital de inalta calitate pentru carti de vizita. Folosim cartoane albe lucioase, mate sau speciale cu texturi si nuante diferite. Amintim aici si servicii de finisare de exceptie, taiere perfecta, colturi rotunjite, plastifiere, lacuire mata sau selectiva, serigrafie, embosare s.a.

» carti de vizita « vezi pagina


intreaba-ne pe whatsapp
Home Recomandari Promotii Servicii Portofoliu Cataloage Contact
© ADPROMEDIA GROUP SRL | office@partenermedia.ro
0762.243.937     0724.006.302

Pe site se pot intalni diferente intre specificatiile tehnice, imagine si realitate. Pentru comenzi ferme solicitati mostra de produs, acolo unde este cazul.

Nu vindem la bucata si catre persoane fizice.